CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS I BONS RESULTATS: DISSABTE 9, PROVA GRANADELLA TRAIL COSTA BLANCA 2021 A XÀBIA

Molts gaters del Club Atletisme Gata o del  van tornar a competir a una prova comarcal. Ja n’hi havia gana després de passar el més fort del COVID19. Va ser a Xàbia diumenge passat dia 9 de maig, a la Granadella Trail Costa Blanca 2021. Hi havia dos modalitats de carrera de trail per muntanya: 17,2 kms i 10 kilòmetres.

Al pòdium dels séniors de la prova de 10 kilòmetres va pujar el gater ALVAN SALVÁ ESTRUGO que corria amb el C.A. Llebeig de Xàbia. Va quedar tercer amb un temps de 50 minuts i 3 segons. La primera sénior femenina a la prova de 10 kilòmetres tanbé va ser gatera JENIFFER WOOD, corrent pel GEG Gata (lloc 31 de la general d’aquesta cursa).

Al pòdium de cadets va pujar un gater: LUCAS NAVALMORAL SIGNES, que va fer un temps de 3 minuts i 14 segons. Dos gaters al pòdium de benjamíns: segon, JOAN NAVALMORAL SIGNES (1 m, 38 s.) i tercer MIGUEL FERRER PEDRO, amb el mateix temps.

De la categoría sénior femenina va ser primera la gatera ROSA MARÍA LARA FELIU amb un temps de 1 hora, 35 minuts i 22 segons. Va quedar onzena de la general.

També van ser premiats els gaters MIGUEL MIÑANA SALA per ser el corredor més jove amb 16 anys en participar a la prova segona, la de 10 kilòmetres, a la que va entrar en el lloc 46 de la general de la cursa de 10 kms.

ALEX BOTELLA LEYDA, de 18 anys, va ser tercer i pòdium també de la seua categoria la de promeses. Fa arribar el 26 de la general marcant just 1 hora.

Entre els primers 50 classificats de la prova de 17 kilòmetres, la més llarga, es trobaven els següents gaters i gateres:

11- ROSA MARÍA LARA FELIU (GEG Muntanya), 1ª sénior femenina.

18- JUANAN MAS LEYDA (GEG Muntanya), 9é sénior masculí.

28- YASSIN DAIDAY DAIDAY (C.A.Gata), 16é sénior masculí.

44- JOSEP SALVÁ MULET (GEG Muntanya), 26 sénior masculí.

A la prova general més llarga, el primer classificat va ser Antonio Martínez Pérez del Buff Pro Team amb un temps de 1 hora, 17 minuts i 22 segons. Segon i tercer van ser Adil Moussaoui i Cristóbal Adell. L’estadística marcava que van participar 457 hòmens i 154 dones. La prova gran era de 17,2 kilòmetres.

FONTS: Classificacions "michip". Fotos facebook.