CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ATLETISME: PÒDIUMS GATERS A LA CURSA DE BENISSA. TAMBÉ ELS MILLORS GATERS A LA GENERAL DEL CIRCUIT

La 20ena Cursa Popular de Benissa tancava dissabte passat, dia 3 de juny, el 21é Circuit a Peu Marian Alta 2017. Molts van ser els gaters i gateres protagonistes tant en Benissa com en la classificació final.

Comencem per Benissa. El primer gater en arribar a meta de la general va ser JUANAN MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat), que va fer un temps de 35 minuts i 11 segons, onzé a la general. A 5 segons arribà un altre gater ANTONIO FORNÉS PEDRO (C.A. Llebeig Xàbia). Per categories van fer pòdiums els següents gaters: MOLLY WOODS, primera juvenil (C. Ginestar Atletisme Benissa), 320 de la general.La veterana B ANTO VALEROS SIGNES (C.A. Gata) va ser tercera de la seua categoria, 226 a la general. La veterana C del C.A. Gata MARÍA MULET MESTRE va ser primera a la seua categoria; va entrar la 156 de la general. La primera veterana D va entrar TERESA GREGORI MUÑOZ (C.A. Gata), lloc de la general 239. VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Cametes Spat) va ser el segon millor veterà D. Va fer 45 de la general. També va fer segon veterà E FRANCESC FERRER MULET (C.A. Gata), a la general 163.

Els gaters al circuit: classificacions

La gatera CHRISTINA MALLETT (C.A. Dianium) amb 11.168 punts és la cinquena dona del circuit. La millor gatera del C.A. Gata és vuitena a la classificació MARÍA MULET MESTRE amb 11.147 punts. A la classificació masculina trobem com a millor gatera ANTONIO FORNÉS PEDRO, del C.A. Llebeig de Xàbia, 10é a la general amb 11.137. L’11é és JUANAN MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat).

Si vegem per categories al Circuit trobem la segon millor juvenil a MOLLY WOOD (C.A. Ginestar Atletisme Benissa). ANTONIO FORNÉS PEDRO (C.A. Llebeig Xàbia) ha quedat tercer veterà A amb 11.188 punts. Tercera millor veterana B del Circuit ha sigut ANTO VALERO SIGNES (C.A. Gata) que ha recollit 11.182 punts. La millor veterana C de totes les carreres de la Marina Alta 2017ha sigut MARÍA MULET MESTRE (C.A. Gata) amb 11.197 punts. TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata ha quedat primera veterana D amb 11.198 punts. A la classificació masculina de veterans D el segon ha quedat VICENT LLOPIS CHELI (C.A. Cametes Spat) amb 11.192 punts. Finalment, el segon millor veterà E del Circuit és FRANCESC FERRER MULET amb 11.193 punts.

Les dones del C.A. GATA han quedat terceres del circuit, darrere del G.A. Publidom i del C.A. Dianium. Han aconseguit 61.529 punts. Per clubs, el C.A. GATA és desé (10) amb 110.509 punts. Dels menuts, la cadet MAR SALVÁ SEPÚLVEDA (C.A. Gata) és primera.

Encara resta la traca final. Recordar per a tots els atletes que el sopar de gala final del 21è Circuit a peu Marina Alta se celebrarà divendres dia 9 de juny al restaurant Denia la Sella Golf Resort & Spa. A les 20:30 hores s’obriran les portes. L’entrega dels trofeus per a categories infantils serà a les 21:15 hores. El sopar a les 21:30 hores i l’entrega de trofeus dels adults a les 23:15 hores.

FONTS: Informació de classificacions www.somesport.org. Foto, caligat.blogsport.com. (Rafa i Juanvi, dos corredoros gaters entrant a meta).