GATA, CICLISME: SERGIO TORRES JORRO FA EL 64 A LA GENERAL DE LES TRES ETAPES DE LA CORUÑA (36 de la categoria èlit)

Ahir diumenge 22 es van acabar les tres etapes de la VOLTA CICLISTA A LA CORUÑA. El ciclista gater SERGIO TORRES JORRO va fer un bon paper en la mateixa. A la general final es va quedar al lloc 64 a 28 minuts i 42 segons del gunayador absolut. De la seua categoria èlit va ser el 36.

L’etapa d’ahir, tercera, es vadisputar al Ferrol (135.5 Km). Sergio va fer el 61 de 86 corredors que arribaren a meta. El seu equip MUTUA DE LEVANTE -RENAULT GINESTAR-METAL LUBE10 feia el 13, la mateixa posició que a la general per equips.

A la fotografia d’arxiu de J.Bordes, una imatge de Sergio -de blau i davant- en una carrera.

FONTS: Informació, Federació gallega de ciclisme. Foto: J.Bordes.