Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

QUÉ FER AQUESTA VESPRADA A GATA? CINEMA...I MÚSICA

QUÉ FER AQUESTA VESPRADA A GATA? CINEMA...I MÚSICA

Teniu previst per alguna cosa?. Són dies de celebracions, àpats i visites a les diverses actuacions culturals que es produixquen a Gata. Hui, diumenge 3 de gener de 2016, sabeu ja on anar?. El programa el podeu començar a les 17 hores al cinema La Paz. Allí es proiecta "Ted2", una pel·lícula divertida, còmica i amb un llenguatge transgressor que no passa inadvertit.

Seguint el rellotge, a les 18 hores, a l'església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Gata, teniu l'oportunitat de escoltar les veus blanques dels xiquets i xiquetes dels Cors infantil i jovenil de l'Escola Municipal de Música, pertanyent a la regidoria de Cultura de l'ajuntament de Gata. Els cors estan dirigits pel director Sebastià Roig Sirerol.

Finalment, cronològicament, tornem al cinema La Paz. Es proiecta a les 19,45 hores "La teoría del todo". La entranyable vida de Stephen Hawking, un dels genis científics més grans de la història, inventor de la teoria del "Big Bang". Quasi cinc millions d'espectadors. Apta per a tots els públics. 5 nominacions a l'Òscar.

No queda ahí la cosa, si encara no heu visitat les oficines de Ses Majestats els Reis d'Orient ho podeu fer. De 16 a 20 hores aquesta vesprada, al lloc dels altres anys, Carrer Trossets, 45.

Mireu si teniu opcions. Aprofiteu el diumenge per la vesprada!!

FONT: Cartell del concert, Ajuntament de Gata.


0 comentarios