Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.640, la del dia 13/10-)

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.640, la del dia 13/10-)

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Reprenc i de bó la sèrie, oblidada al calaig del temps. Ja fa un mes que no posava fotografies antigues, velles, recents però de fa uns anys, eixes que ens agrada tornar a veure. Però ahí seguisc, poc a poc arribarem al solc.

La corresponent al passat dia 13 d’octubre correspon al grup, a la penya, a la quintà La Sofasà. Aquesta fotografia té 24 anys cap als 25, era de les festes de 1990. Tenien ells 16 anys. Mireu quines caretes, la joventut...

El grup no té desperdici. Podríem agafar una fotografia ara i veureieu la diferència d’abans i ara. Alguns es reconeixen de seguida, altres costa un poc més. Vaig posant el nom d’alguns, no tots. Vosaltres podeu completar-los. El primer per l’esquerra -mirant la foto de cara- és Botella, després està "Xota", Salva Pons, Paco, Miguel Miñana, Pere, Jaume i Alberto. Sebastià Monserrat està agatxat amb ulleres. Davant d’ell, Jesús Palacios Torres (el qual té la foto penjada al facebook). Al costat el desaparegut i sempre recordat "Sabata", David Feliu, Juan Grimalt i José Pedro. Davant de tots ells, Torres.

FONT: foto propietat de Jesús Palacios (facebook).

0 comentarios