Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.622, la del dia 25/9-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) - 1.622, la del dia 25/9-

El blanc i negre fa més antiga aquesta fotografia, però així i tot ja té els seus anys.  Era la temporada 2001/2002. Fa poc, la va pujar al seu facebook Miquel Vives Herrero, de quan els amics eren xicons, jugaven a la pedrera del Gorgos C.F., i els dirigia Manuel López, Manolo. Ací el vegeu a Manolo i a tots els xicons alçant la copa de campions, una de tantes. Els xiquets ja s’han fet majors, molts s’han casat. Sempre recordaran aquests moments i aquestes vesprades de futbol. Estaven al camp de futbol de Les Sorts. Podeu completar els noms. A més de Manolo i Miquel, aneu posant qui són els altres.

* Comenta Manolo, el seu entrenador: Ells són: Paco, José, Lucas, Miquel, Hugo, Eloy,  David Molines, Franc Carreño, F.José Carreño, Jose Andres, Vicente, Sergi i Juan. El menudet és germà de José i l'altre xiquet és Adrià, germà de Jordi, que a vegades entrenaba amb nosaltres.

FONT: fotografia pujada al facebook per Miquel Vives Herrero.

2 comentarios

manolo -

Donde puse Jordi, hay que colocar el nombre de Sergi.-

Manolo -

Paco, Jose, Lucas, Miquel, Hugo, Eloy, D.Molines, Franc Carreño, F.José Carreño, Jose Andres, Vicente, Jordi y Juan,- El pequeñito es hno de Jose y el otro chico adría hermano de Jordi, que a veces entrenaba con nosotros.