Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'OFICIAL MANUEL LÓPEZ I L'AGENT PACO BORONAT, DE LA POLICIA LOCAL DE GATA, REBEN LA CREU AL MÈRIT POLICIAL

L'OFICIAL MANUEL LÓPEZ I L'AGENT PACO BORONAT, DE LA POLICIA LOCAL DE GATA,  REBEN LA CREU AL MÈRIT POLICIAL

L'oficial Manuel López Fernández i l'agent Francisco Boronat Carrera, de la Policia Local de Gata van rebre ahir, de mans del Conseller de Governació i Justícia Luis Santamaría la Creu al mèrit policial amb distintiu blanc per complir més de 25 anys d’antiguitat en el Cos i per la seua trajectòria professional. 

 L’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i la regidora de Governació, María Rosa Simó, van voler estar presents en l’acte que es va celebrar al port d’Alacant i on es va imposar la creu als dos agents.

Des del blog de CRONISTA DE GATA aprofitem el moment per felicitar als dos policies locals gaters, més coneguts popularment com Manolo i Paco, per la condecoració, que van lluïr orgullosos. 

Condecoracions

Concretamente, a Alacant es va fer lliurament de 6 creus al Mèrit Policial amb Distintiu Roig; 20 creus al Mèrit Policial amb Distintiu Blau; 278 creus al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc (25 anys de servici), 41 felicitacions públiques a títol individual i tres condecoracions honorífiques a policies locals d’Alacant, Almoradí, Calp, El Verger, Elx, Finestrat, Gata de Gorgos, Callosa de Segura, La Vila Joiosa, Petrer, Pilar de la Foradada, El Pinós, Polop, San Isidro i Villena. També d’Almussafes de València.

A la fotografia, regidora, alcaldessa i conseller, amb els policies condecorats.

FONT: foto i text, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata. Nota de premsa Conselleria.

0 comentarios