NOMBROSOS GATERS EN TOTES LES CATEGORIES PARTICIPEN A LA PROVA INICIAL DEL CIRCUIT DE LA MARINA ALTA, A XÀBIA

El millor de tota la cursa principal, Vicent Más Leyda, 14 de la general

Per categories, les dones gateres Molly Wood (juvenil) i Christina Mallett (veterana A) van ser primeres. El juvenil Jorge Rodríguez Salvá va ser segon a la seua categoria i l’aleví femenina Mar Salvá Sepúlveda, primera

En totes les categories van participar atletes del poble de Gata a la primera de les carreres del Circuit a Peu, que es va disputar a Xàbia en un traçat pla pel costat de la mar, complint-se així la XXV Volta a Peu a Xàbia, que organitza el Club Atletisme Llebeig i l’Ajuntament de Xàbia.

El millor resultat dels gaters va ser per a VICENT MAS LEYDA, que milita en el C. A. Cametes Spat, que va entrar el 14 de la general i va ser el 10 de la seua categoria sénior, fent un temps de 34 minuts i 44 segons. El lloc 19 (13 sénior) va ser per a SAID DAYDAY (C.A. Dianium) amb un temps de 34, 55’. Al lloc 44 va entrar el juvenil, segon de la seua categoria, JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, que corre ara pel C.A. Benissa, amb un temps de 36, 24’.

Per categories, a juvenils femení, trobem que la primera va ser gatera: MOLLY WOOD, del C.A. Gata, que va entrar al lloc 487 de la general, amb un temps de 45, 14’. A veterana A femenina la primera del pòdium va ser la gatera CHRISTINA MALLETT, del C.A. Dianium, que va ser 177 de la general, fent un temps de 40, 31’. Dels veterans D, VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Franc Beneyto R. Denia) va ser tercer de la seua categoria, entrant el 109 de la general, amb un temps de 38, 48’. Quart va ser FRANCESC FERRER MULET, del C.A. Gata, el 175 de la general, que va fer un temps de 40, 26’.

Dels xiquets i xiquetes, també hi hagué pòdium gater. L’aleví femenina MAR SALVÁ SEPÚLVEDA (C.A. Dianium) va quedar primera de la seua categoria, amb un temps de 3, 50’. L’aleví HUGO JULIÁ I DIEGO (C.A. Gata) també va fer pòdium, va ser tercer, amb un temps de 4 minuts.

Finalment, per clubs, els tres millors i amb més punts del Club Atletisme Gata, van ser JOAN JAUME TORRES OLIVER (lloc 70 de la general) amb 1.335 punts. El segon BADREDDINES LAHMAMI (lloc 139 de la general) amb 1.270 punts, i el ja citat FRANCESC FERRER MULET (lloc 175 de la general) amb 1.237 punts.

Cal dir que, després del paró obligat per les falles, es reanudarà el circuit a GATA. El dia 23 de març. diumenge, la festa esportiva atlètica estarà a Gata, organitzada pel Club Atletisme Gata i l’Ajuntament de Gata.

A les fotografies, els pòdiums de Christina, Molly, Jorge, Mar i Hugo. No està el de Vicent Llopis, tercer veterà D.

FONT: Fotos "Porró" i Molina Antoni Fornés Segura. Classificacions SOMESPORT.