Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.233, la del dia 31/8-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.233, la del dia 31/8-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Seguint a la recerca de l’actualització de les fotos antigues, esta de dalt podria dir-se que és més recent que antiga. Hui fa un mes rodó que va ser el dia de la festa gran de Gata. Per això, recordem la quintà que va fer els 50 anys, la de 1983. Es van fer la foto fa 30 anys davant del bar Corder.

Estaven fent bou, com podreu apreciar, però les barreres eren ja de ferro, no de bigues de fusta com abans.Identificava a les xiques i xics de la quintà 83, una part blanca i altra verda a la seua samarreta. A la butxaca posava "Quintà 83 Gata".

Tractant d’identificar-los a tots, vegem sentats -d’esquerra a dreta mirant la foto- a Pilar, a la sempre recordada María Soler, a Tere "el Curro", Pepa, Tere, dos quintes que no identifique, Inés, Vicenta i Pepa. Aponats i agatxats estan Marivi, Paco, Pepe "Botella" i Pepe "el Roig".

Al fons, plantades podeu veure a la reina Paca Mari Moncho, junt amb la meua dona Pepa i a Paca Mari Simó. Per darrere estan Pepita Cardona, Pepa, Rosa i Rosa Mari. Darrere tot: Vicente "l’estanquer", Pepe Parra, Antonio Pons, Antonio, Javier Salvá, dos més que no identifique, i el també recordat Pepe.

Si algú vol completar-ho o rectificar-ho, ja ho sabeu, només teniu que posar-ho al blog o al facebook.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Efectivament, hui anava a rectificar-ho, perquè ho vaig pensar bé. Gràcies.

Anonim -

La recordada no li dien Maria Soler?