Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 31.- Carrer de l'Hostal

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 31.- Carrer de l'Hostal

Molt prop del carrer de Tetuà es troba el carrer de l'Hostal, nomenat així per l'Hostal que hi havia al mateix raconet que forma el carrer, ja quasi al final per la part de baix. El carrer es va formar a la marge esquerra del Barranquet. Per dalt connecta amb el carrer Roquetes i per baix amb el carrer Duquessa d'Almodóvar. També té plafó ceràmic el carrer, es tracta de Sant Joan Baptista xiquet, una bonica imatge. Actualment, la casa que l'acull es troba en obres i les peces del plafó guardades fins a que es torne a posar a la façana.

En algun curt període de temps se li va nomenar Plaça Hostal a la volta que fa el carrer i de baixadeta. En 1931 el trobem com a "Plaza Hostal" i en 1936 com a "calle Pedro Esteve". Després junt amb la part de les Roquetes es va començar a edificar a un ostat i altre del barranquet, hui cobert.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà.

0 comentarios