Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 29.- Carrer de Baix

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 29.- Carrer de Baix

Des de la placeta de Sant Antoni ix un dels carrers amb més pendent del poble. Acabarà unint-se al carrer de Tetuà baix de tot i a les escales que accedixen al parc del Raval, enfront just de la pèrgola. Trobarem un bar clàssic del barri i un carrer tradicional i típic origen del poble, típicament de traçat morisc. De la plaça al riu, el nom del carrer diu que és el de baix i així és.

La denominació del carrer li ve de fa molt de temps. Al llarg del segle XX no s’ha modificat la paraula principal del carrer. En 1916 trobem "la calle de Abajo" o més endavant "la calle Baja".

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni.

0 comentarios