Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA VENEN ELS REIS...El Misteri dels Reis de Gata, únic a la comarca

JA VENEN ELS REIS...El Misteri dels Reis de Gata, únic a la comarca

Ja estan pels aparadors ("escaparates") de Gata els cartells anunciadors de tota la programació de la Campanya de Reis 2012-2013. Comença este dissabte mateix, dia 29 de desembre, amb l'arribada dels emissaris reials a la Plaça de l'Església, on rebran les cartes de tots els xiquets i xiquetes del poble i pobles veïns que s'afegixen en Gata a esta gran festa. Serà a les 18.30 hores.

Divendres 4 de gener de 2013, al tardet, entraran al poble uns altres emissaris de Ses Majestats, que anunciaran la vinguda al dia següent dels Reis.

Dissabte 5 de gener serà el dia gran de la representació del MISTERI DELS REIS, una obra que té el text d'Antonio Salvá Roselló i la direcció teatral d'Antonio Monfort Mulet. Des de les 18.30 hores, constarà de tres parts com és habitual l'escenificació. Primer, al Palau d'Herodes s'entrevistaran els tres Reis Mags amb el rei. A continuació, a la Plaça de l'Església, serà el Betlem Vivent amb l'Adoració. Finalment, es distribuiran pel poble regals i joguetas per a menuts i grans.

A la imatge, el cartell anunciador del Misteri dels Reis a Gata del dia 5 de gener de 2013.

0 comentarios