Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

* Abans de començar la jornada informativa des del "CRONISTA DE GATA" dir que ara mateix fa cinc anys, un lustre ( ¡¡com passa el temps!! ) que va ocórrer aquell fort temporal que va omplir el Gorgos fins el parc i va caure el pont de Beniarbeig. Després d'aquesta entrada ho recordare en fotos de Gata i el riu.

AQUELL 12 D'OCTUBRE DE 2010: Aquell dia vaig paralitzar els comentaris perquè no s'ajustaven a la formalitat. Afortunadament els vaig reprendre dies després. El blog arribava a 9.000 visites, ara ja va camí de 148.000. Parlava de "La Caserna de la Guàrdia Civil...va ser tot un símbol històric". I la notícia va ser: "Hui 12 d'octubre s'obri la veda i es passa tot el dia plovent". El santoral marcava la festa del dia, la Mare de Déu del Pilar. Aprofite des del blog del CRONISTA DE GATA per a felicitar (ja ho he fet en un comentari pèl facebook) a totes les Pilar, Pili, María Pilar i al cos de la Guàrdia Civil i en especial als efectius del lloc de Gata.

AQUELL 12 D'OCTUBRE DE 2011: Començava el dia amb la informació de que "La Policia Local de Gata informa de nous canvis al carrer la Bassa". Els diaris parlaven del balanç de la Fira. Recordava que el BOP havia publicat informació sobre Gata, sobre crèdits, música i eleccions. Altra informació era que "Canal9 TVV dedicà dissabte dia 8 uns moments a la fira". També recordava l'event metereològic de fa cinc anys i publicava: "¡¡Quina diferència!! Fa quatre anys el riu Gorgos anava pleníssim". A "Imatges curioses" posava aquella Caserna de la Guàrdia Civil del segle XIX". 

0 comentarios