Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

I Hui és l’Ascensió del Senyor

Abans de fer un repàs per la història del blog, cal ressenyar la data de hui. Abans, molt abans, hui era festa, perquè l’Ascensió del Senyor (quaranta dies després de la Pasqua de Resurecció) estava inclós dins d’aquelles tres festivitats: "Tres jueves hay en el año que relucen más que el sol, Jueves Santo, Corpus Christi i el dia de la Ascensión". Ara cap dels tres és festa oficial, encara que Dijous Sant es celebra a nivell d’església dins la Setmana Santa. Corpus i Ascensió han passat a diumenges.

Ara si, recordem les notícies que publicava fa dos anys i fa un any al blog del "Cronista...":

AQUELL 17 DE MAIG DE 2010: Explicava la segona part de les obres de rehabilitació del paratge de La Rana. "Gatejar, una proposta del grup d’intercanvi de llengua" era un altre article. Us pose l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2010/051703-gatejar-una-proposta-del-grup-d-intercanvi-de-llengua.php

AQUELL 17 DE MAIG DE 2011: Un extens reportatge del Dia de la Mare a la parròquia que porta a Perú el gater Vicent Font era el tema socio-religiós. A nivell polític, el segon capítol de "Candidats, mítings i programes" estava dedicat a Coalició Valenciana, que al final no arribà al cap. A nivell cultural dos temes de biblioteca: una altra campanya de "Benvinguts a la lectura" i la presentació del llibre "La senda dels lladres" pel seu autor Manel Arcos.

Pose la composició d’aquells dos actes culturals de l’any passat a la biblioteca.

0 comentarios