Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

AQUELL 10 DE MAIG DE 2010: Arribava el blog a 1.000 visites. Havia passat just un mes. Ara, en dos anys i un mes són 110.500 les entrades. ¡Quin canvi!. Si fa dos anys tardava un mes un millar de visites, ara són màxim cinc o sis dies. Per altra banda, un extens reportatge del "CINE D’ABANS A GATA" basat en la col·lecció d’Olga Costa Mulet publicava aquell dia. Us pose l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2010/051002-cine-d-abans-a-gata.php. (Pose la fotografia del Cine "Passetes" d’abans, dit oficialmente Cine la Paz).

AQUELL 10 DE MAIG DE 2011: En comparació, anunciava aquell dia l’entrada 35.200 al blog, quan portava un any i un mes. També anunciava la presentació a la biblioteca del llibre de Manel Arcos "La senda dels lladres". Tancava la sèrie de set parts de la Història electoral de tots els regidors candidats a les municipals entre 1979 i 2011 i ho feia amb les candidatures últimes, les de 2011. Aquest és l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2011/051006-historia-electoral-tots-els-candidats-a-regidors-1979-2011-i-vii-..php. Finalment, l’esport i més en concret el futbol juvenil era també notícia.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Moltíssimes gràcies a "Un amic que t'estima". No em mereisc tants afalacs, però sempre és bó tindre al teu costat a gent que t'estima. Jo estime molt als gaters i a la terra gatera. Com a Cronista de Gata i com a nascut al poble, gràcies.

Un amic que t'estima -

Quin plaer, sempre, poder gaudir del teu treball. Es nota a l'hora de camí que gaudeixes fent-lo i eixa es la principal causa de la nostra felicitat i fidelitat. Gent com tu se'n busca i ja no se'n troba. Sobren les paraules si et dic, si vos dic a tots, que per a mi eres el "Messi" o el "Pep Guardiola" dels cronistes. Força, molta força per seguir endavant. No ens deixes mai, et necessitem a prop nostre. Gràcies, un milió de gràcies per tot.