Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -468-. Quinta del 1981

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -468-. Quinta del 1981

Fa 30 anys que van ser quintos i com hui anem de festivals, he recuperat aquesta fotografia en la qual es veu a la quintà de 1981 allí dalt l’escenari. Les xiques amb els seus vestits blancs, els xics posats també impecables. Aquell any va ser regina Amparo Coloma, que havia presentat l’any anterior el festival amb mi. Hi van actuar el Dúo Dinámico i Conchita Bautista. Però mireu quines caretes i contrasteu amb la foto de quintà d’enguany feta a la Rana, que ja posava l’altre dia en un altre article. I es dien quinta "El Jònec".

6 comentarios

un de la quintà del JÒNEC -

En esta foto només es veu una tercera part de la totalitat de quintos que varem ser eixe any.

El del 5º izquierda -

Ai, senyor, senyor, Gata, que per tu tant suspire, en que t'han convertit? Un poblet oblidat de la ma de Deu. No sé que passa, però al final sempre seguim votant al mateixos incompetents, que només s'arrimen a l'ajuntament per poder tindrer un jornal amb l'excusa de (governar?????) al poble. Ah!!! i la pàgina no s'actualitza perquè tenen massa feina. En un poblet com Gata tenen tants projectes faraonics que dur a cap, que no els queda temps per poder actualitzar la pàgina. Fins i tot, avui, dia 28, l'ecoparc romania tancat i sense donar servici al poble. Un lletrero deia textualment: POR MOTIVOS PERSONALES HOY JUEVES PERMANECERÀ CERRADO. PERDONEN LAS MOLESTIAS. No quedava ningù en la plantilla per poder sustituir a este xic en un dia laborable com hui??? Vergonyòs!!! Espere no morir-me abans de veure com un grup de gent amb trellat puga treure al poble d'este pou tant fons.

Ai, senyor, senyor, Gata meua que per tu tant suspire, en que t'han covertit!!!!!

JJ -

Jo una vegada vaig entrar i vaig veure molts noms de regidors mal escrits, ademés que per compte de posar tinent d'alcalde posava tinent "del balde", pero ho vaig dir i ho van canviar inmediatament.

CRONISTA DE GATA -

Resposta als dos, a "Festes tindrem" i a "un gater":
He pegat una ullada a la pàgina i teniu tota la raó. A més, si es fixeu una de les fotografies panoràmiques que ixen a la capçalera no és Gata és un altre poble (ja ho vaig dir un dia que ho canviaren) i si aneu a equip de govern encara estan els anterios regidors de l'anterior legislatura. Efectivament, no es diu res de les festes ni del programa, ho sent.

Si seguiu el blog del Cronista (que és independient) posaré tota la programació per dos dies avançats de les festes patronals 2011.

gater -

La pàgina de l'ajuntament està abandonada, fa vergonya

Festes tindrem -

És possible, senyor cronista, que a la pàgina de l'ajuntament no hi haja ni rastre ja no del programa de festes sinó de les pròpies festes?