Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011: Nom i cognom dels qui seran els regidors 2011-2015 de Gata. Els gaters estem de resaca electoral ( II )

Sabeu que la Corporació gatera la formaran 13 regidors: 6 del Partit Popular; 4 del Partit Socialista, i 3 del Bloc.

Però recordeu quins són els noms de les persones que formaran el Consistori gater en el període 2011-2015?:

- PP, 6: 1.- Ana María Soler Oliver (l’actual alcaldessa en funcions), 2.- María Teresa Signes Caselles (actualment regidora en funcions), 3.- José Guillermo Cholbi Sart (nou en la política gatera), 4.- María Rosa Simó Pedrós (muller del regidor actual en funcions, Antonio Pons García); 5.- Juan Bernardo Pedrós Taléns (jove nou en la política gatera) i 6.- Salvadora Caselles Pedro (per tots coneguda com Dora, també nova a la política local).

- PSOE, 4: 1.- Vicent Font Leyda (ex-alcalde en anteriors legislatures i també regidor; també va ser diputat provincial), 2.- Vicente Gabriel Pineda Costa (nou en la política local), 3.- Francisca María Andrada Mulet (coneguda per Paca Mari, també nova en política local) i 4.- Angela Jade Dickinson (resident estrangera, de Gata Residencial, també nova).

- BLOC, 3: 1.- Maties Monfort Monfort (actual regidor en funcions, portaveu del Bloc); 2.- Magdalena Eugenia Mengual Morata (coneguda per tots per Magda, també regidora actual en funcions del Bloc) i Joan Vicent Vallés Roselló (jove també nou en la política local.

 

3 comentarios

l'Amant de la veritat -

Cronista, pense que no cal anar arrastrat darrere les opinions de cadascú. De ser així, hui per esta i demà per l'altre, no acabariem mai amb els punts de vista tant subjectius que la gent tenim. Es impossible arreglar les coses a gust de tots i, per tant, crec que deus seguir en la teua linia, que ho fas molt be, et dediques completament i de manera desinteresada al teu poble mitjançant el blog, sacrificant temps de dedicació a la teua familia. Només per això caldría que la gent s'abstinguès de fer comentaris tant "xorres" com el de mamen que, malgrat ser tan respectable com un altre, ni van ni venen.

Salutacions i a seguir així.

CRONISTA DE GATA -

Respetant el que dius, si jo ho pose es per a que s'entenguen més tots. Res de partidista, això crec és des del teu punt de vista. Pel que fa a Angie és el meu error, perquè no la conec, això si. I "en funcions" oficialment es té que posar ara i fins el dia 11 així.
Efectivament, potser tingues raó. Caldrà no posar tant de detalls...

Mamen -

Cronista perquè no has posat de qui són parents els de les altres llistes? Sols està la dona del regidor en funcions Antonio Pons? També està la neboda de Corder, igual quedaria bé que ho diguerés per a que ens poguerem aclarir així estariem dins del mateix lot tots. Ah per cert, Angie no viu a Gata Residencial, que no s'apunte el tanto, són els pares, ella viu al C/ Trossets, també estaria bé que ho posares. Pense que en haver posat els noms hi havia prou, no feia falta ni que digueres si són en funcions o han sigut algo en l'ajuntament, massa sabem tots qui són i en poc igual sabrem que busquen. Aiss, ningú opina a gust de tots. Perdona si t'has ofés per el que t'he dit, però no ho he vist imparcial, ho he vist partidista.