Per fi arriba, tot arriba. A la mitjanit de hui a demà, del 5 al 6 comencen les pegades de cartells al llocs disposats. A Gata estaran a la Plaça Nova els taulers, dos per a cada formació. En total 8. Resten tan sols minuts.

I com deia dies enrerre aquesta serà la

- Duració de la campanya electoral.
6 a 20 de maig: La campanya electoral tindrà una duració de quinze dies, començant a les cero hores del divendres 6 de maig de 2011 i acabant a les vint-i-quatre hores del divendres 20 de maig de 2011.

- Dia de reflexió: 21 de maig, dissabte: . Prohibida la campanya electoral.

- Dia de les votacions, municipals i autonòmiques: 22 de maig, diumenge. A les 9 del matí s’obriran els col·legis electorals al dos pavellons A i B del col·legi (valga la redundància) "Santíssim Crist". A les 20 hores es tancaran el col·legis. 

- Escrutini general: 25 a 28 de maig: escrutini general. Després es procedirà a la proclamació dels electes per part de les juntes electorals.

- Constitució dels Ajuntaments: 11 de juny: Segons la Llei Electoral, els ajuntaments -també el de Gata, lògicament- es constituiran l’11 de juny amb la presa de possessió dels regidors i elecció dels alcaldes.

I ja comencem demà divendres dia 6: A les 22 hores al Hotel Avenida es presenta la Candidatura del PP.