Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AQUESTA VESPRADA-NIT: Plenari de l´Ajuntament, a les 20 h.

 

La Corporació municipal de Gata celebra aquesa vesprada-nit la sessió ordinaria de setembre, que havia d´haver-se fet dimarts passat 28 de setembre. Va just amb una setmana de retràs. A les 20 hores al saló de plens de la Casa Consistorial, es debatiran els assumptes municipals.

Els regidors decidiran les festes locals per al municipi corresponents a 2011. En el capítul d´Hisenda, hi haurà una modificació de crèdits més. Es presentarà la proposta per a la seua aprovació inicial de l´Ordenança Reguladora de la Taxa del Servei d´Escoles Esportives Municipals i la de la Utilització de les instal·lacions esportives municipals. També s´estudiarà la reducció del cinc per cent del cost de les peticions de gestió a l´empresa municipal "Solgata, S.A.".

En el capítul de Patrimoni, s´iniciarà l´expedient de modificació de la parcel·la "Coves Roges", on es troben les pintures rupestres, recentment declarades BIC, en l´inventari municipal en formació.

Com ja és habitual, els assumptes d´urgència i els precs i preguntes tancaran la sessió.

Adverteix que com encara no es televisen, com es feia abans, tot ciutadà que vulga saber el que els nostres munícips tracten, aproven o desaproven, hi tindrà que personar-se al saló de plens, segona planta de l´Ajuntament.

Informació dels punts de l´orde del dia del ple facilitada pel gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Espere que sí, JJ. Acabe d´arribar del plenari quan et conteste a la teua qüestió. En els pròxims tres dies aniré comentant el ple.

JJ -

Publicarás el resultat d´aquest plenari en els pròxims dies?