Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, ELECCIONS MAIG 2023: EL PSOE PRESENTA JA EL SEU CANDIDAT TONI SIGNES. Repeteix candidatura com en 2019

GATA, ELECCIONS MAIG 2023: EL PSOE PRESENTA JA EL SEU CANDIDAT TONI SIGNES. Repeteix candidatura com en 2019

Ja té Gata el primer candidat de les eleccions municipals 2023. És Toni Signes Costa, que repeteix candidatura ja que encapçalava també la llista en 2019. L’Assemblea Socialista de Gata l’ha ratificat i li ha donat la plena confiança.

En un comunicat, signat pel secretari local del PSPV Gata, Joanvi Vallés, es diu: "el nostre candidat vol seguir treballant per a recuperar l’alcaldia de Gata per a tots els gaters i gateres i el PSPV el pròxim maig del 2023. Els socialistes gaters estem contents i orgullosos del pas donat per Toni i per això ens sentim orgullosos i preparats per a continuar treballant, de cara a les pròximes eleccions, amb un projecte polític transversal, on el partit socialista siga la casa gran de totes aquelles persones que volen i estimen Gata i volen millorar la vida per a tots els gaters."

Continua dient el comunicat: "També seguir amb la línia d’integració de més persones a este projecte transversal, sense importar carnets ni ideologies, només les ganes de treballar per fer de Gata un poble millor on viure Des del Grup Municipal, dirigit per Toni Signes, s’ha treballant intensament per a donar estabilitat a l’Ajuntament, donar una resposta davant de la crisi sanitària de la COVID-19 i desbloquejar temes importants per al nostre poble com és el destí del superhabit, desbloquejar pagaments importants i treballar des del sentit comú, sense escandols ni rembomboris, per a desbloquejar un ajuntament, el nostre, que arrastrava massa mals d’anteriors legislatures.

A l’hora de presentar el candidat diu el comunicat: "La trajectòria del nostre candidat és solvent i garantista per l’experiència que acumula, actualment ostenta la Vice-Alcaldia de Gata i les regidories de Hisenda, Personal, Comerç, Urbanisme, Residents i Obres Públiques. L’equip socialista porta temps treballant, però ara inicia una etapa cap a un nou procés electoral, amb molta il·lusió i ganes de donar-li un canvi de projecte al nostre poble i el nostre ajuntament, sense tancar les portes a ningú i on es pose a les persones en el lloc central i continuar treballant per fer entre tots una Gata millor."

Els diaris digitals ja han publicat la notícia. Ho ha fet "Marina Plaza" titulant: "Toni Signes repetirà com a candidat a l’Alcaldia de Gata pel PSPV". PUNXEU ACÍ. Subtítol: "L’assemblea socialista torna a dipositar la confiança en l’actual portaveu del grup municipal per a encapçalar el cartell electoral".

Ara li toca al candidat socialista formar llista i la resta de formacions que es tinguen que presentar a les eleccions locals de l’any que ve aniran poc a poc primer presentat al candidat i després formant les llistes. El compte enrere ha començat.

FONTS: Nota i foto secretaria PSPV Gata.  

0 comentarios