Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

El GORGOS CLUB DE FUTBOL PRESENTA AL EQUIPS JUVENIL I AMATEUR 2019-2020. Record per a Antonio Mulet Signes

El GORGOS CLUB DE FUTBOL PRESENTA AL EQUIPS JUVENIL I AMATEUR 2019-2020. Record per a Antonio Mulet Signes

Dissabte passat dia 7 va tindre lloc la presentació dels equips juvenil i amateur. El primer i segon equips que jugaran les seues lligues corresponents. A les ordes de José Ramón Sendra Pérez i del seu ajudant Héctor Fuentes Noguera, la plantilla dels juvenils, que competixen el Primera Regional, són els següents per a la temporada: Jordi Grimalt, Aarón Orihuel, Joan Torres, Martín de Siano, Luis Parreño, Gaspar Cruañes, Vicent Font, Jordi Mulet, Julián Candelo, Álex Botella, Raúl Signes, Joan Mulet, Samuel Pellicer, Juan Esteban, Josep Martín, Jordi Fornés i com a capità Eric Mengual.

El primer equip té dos jugadors que pujen del Gorgos juvenil, Toni i José Bolufer. Són noves incorporacions: Terry, que ve del Altea de fa dos temporades; Cris (uruguaià) i Isaac (que ve del Pedreguer). A més, completen la llista: Reda, Rubén, Moragues, Iván, Hicham, Molines, Toni León, Raúl, Campana, Eloy, Adri, Ferrán, Buigues, i els quatre capitans: Vicente, Lara, Carrete i Lucas. El cos tècnic estarà format per: Isaac Sánchez, primer entrenador; José Diego, segon entrenador; Ángel Salvá, entrenador de porters; Toni Curro, preparador fisic, i com a delegat Jaume Corcat.

RECORD A ANTONIO MULET "PANTALEÓN"

En el marc de la presentació dels dos equips, i després de les paraules del directiu Antonio Pedro en nom del president del Gorgos C.F. Jaume Caselles, es va retre un sentim homenatge al recentment desaparegut Antonio Mulet Signes, més conegut per "Pantaleón". La família va eixir al centre del camp, junt amb el regidor d’esports Toni Arabi i l’alcalde Josep Francesc Signes Costa, fent-li alcalde i president el lliurament a la vídua, d’una placa recordatòria, en la qual es podia llegir: "El Gorgos C.F. a Antonio Mulet Signes (Pantaleón) en reconeixement de tots els anys dedicats al nostre club". Cal ressenyar que "Pantaleón" va formar part de directives i va ser entrenador i era un gran seguidor del futbol local.

ÚLTIMS PARTITS DE PRETEMPORADA

En el partit que seguia a la presentació dels equips juvenils i amateur, el primer equip va golejar al Foietes de Benidorm per 9 a 1. Abans del partit, es va viure un altre dels moments simpàtics. Va ser l’entrega d’una camiseta firmada per tota la plantilla del Gorgos C.F. a Aina com a reconeixement a una de les millors seguidores del nostre Club, la qual no sol faltar a cap partit per a animar a l’equip Juvenil o l’Amateur.

Acabava la pretemporada del Gorgos C.F. Amateur, al dia següent. Diumenge 8 es disputava a Beniarbeig el Trofeu Luis Gil Pastor, que va guanyar el CF Beniarbeig. El Gorgos CF va ser segon. Es van donar els següents resultats: C.F. Beniarbeig 1; C.E.Pedreguer, 0. C.E. Pedreguer 1; Gorgos C.F. 2, i C.F. Beniarbeig 2; Gorgos C.F., 1.

FONT: Fotos Gorgos C.F.

0 comentarios