Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DE SOBTE, ENS HA DEIXAT SEBASTIÁN FRANCISCO IBÁÑEZ. Va ser un dels fundadors de la Coral Serrillàs

DE SOBTE, ENS HA DEIXAT SEBASTIÁN FRANCISCO IBÁÑEZ. Va ser un dels fundadors de la Coral Serrillàs

Sorpresa i incredulitat. De sobte, la vida ens ha tornat a pegar un altre colp als gaters. Hui tenim que lamentar la pèrdua d’un home bo, jove i molt senzill. Ha mort SEBASTIÁN FRANCISCO IBÁÑEZ SOLER. Tenia 63 anys d’edat. Des de ben menut era escolanet i va arribar a ser escolà major. Va ser un dels fundadors de la coral Serrillàs i recorde la celebració i la il·lusió que tenia al complir aquest grup musical 25 anys i com ho explicava. Ara, malgrat als contratemps que li havia posat la vida, ell seguia fent el que més li agradava, cantar al cor. El Santíssim Crist l’haja abraçat. El meu sentit condol des del blog del CRONISTA DE GATA a la seua dona, fill, germana i família, en aquests moments tan difícils.

El soterrament de Sebastià, com molts el coneixíem, serà demà divendres dia 31 de març a les 17.30 a l’església parroquial de Gata. Descanse en Pau, Sebastià.

1 comentario

José Manuel Montilla Collado -

Con total seguridad Sebastián ya goza de la presencia del Padre Celestial. No puede ser de otro modo tratándose de una persona servicial, cercana y sencilla. DEP