EL GORGOS CADET, IMPARABLE. ÉS LÍDER A SET PUNTS DEL SEGON. ELS MAJORS SÓN SEGONS DEL SEU GRUP

Bons resultats recollits aquest cap de setmana passat pels equips grans del GORGOS. Com sempre, esperant més resultats, comence pels menuts INFANTILS del Gorgos. El primer equip va perdre a casa, 1 a 2, front La Nucía. El gol gater va ser de Jordi. A la classificació és sisé amb setze punts en els nou partits disputats. 5 partits guanyats, un empat i 3 perduts. 20 gols a favor i 9 en contra. La pròxima jornada serà la desena i es jugarà entre el 17 i 18 de desembre.

Els protagonistes, setmana rere setmana, seguixen sent els CADETS del Gorgos. Van golejar a La Nucía per 5 gols a 1. Hat-trick de Hamza i doblete de Axel. Hamza i Axel marcaven seguit als minuts 28 i 29. Al 38 acurtava distàncies Luis i feia el 2 a 1. Va acelerar el Gorgos i Hamza feia dos dianes més els minuts 42 i 44. A la segona part, al minut 67, marcava el definitiu 5 a 1 Axel. En nou jornades, el GORGOS CADET és líder en solitari i conta els partits per victòries, amb 27 punts. Sis menys en té el Pego. Té 34 gols a favor (és el segon màxim realitzador darrere del Calp) i 6 en contra. A la pròxima jornada, un altre partit que serà disputat: Altea B-Gorgos C.F.

Pujant cap amunt, trobem al GORGOS JUVENIL que va caure a Alacant contra el S.C.D. Carolinas B per 4 a 1. El gol gater el conseguia Raúl Orellana. Amb el resultat de 4 a 1 baixa posicions i és nové amb 19 punts. Ha guanyat 6 partits, empatat 1 i perdut 6, 31 gols a favor i 23 en contra.

Finalment, el GORGOS major també va golejar en el seu partit i és segon del grup XII de Segona Regional. 3 a 1 va guanyar al Camp Municipal de Les Costeres amb doblete de David Molines i un gol de Eloy. Marcava David al minut 52, als cinc minuts ho feia Eloy i David repetia al 76. El gol xabier el feia Joan. Amb 27 punts és segon darrere del Daimús que en té 31. Dels dotze partits jugats, nou són guanyats, cap empat i tres derrotes. 31 gols a favor i 14 en contra.

El pròxim partit, dins d’aquesta setmana, serà molt interessant. Jugaran a Les Costeres el GORGOS contra el líder Daimús. Segon contra primer. El Gorgos pot quedar-se a un punt del líder o separar-se més l’equip de la Safor. Els gaters, de segur, que ho donaran tot per acabar l’any molt bé.

FONT: FFCV. Foto del GORGOS CADET (Gorgos C.F.).