Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DESCONVOCAT EL PLENARI DELS PRESSUPOSTOS DE HUI (divendres 18)

Fa uns minuts acaba de comunicar-se. Ha estat desconvocat el plenari que s'havia convocat per a hui divendres 18 a les 13 hores.

Ací teniu el comunicat:

"L'Ajuntament de Gata comunica que, per un defecte de forma, ja que tenia que haver-se convocat una Mesa General de Negociació del Personal prèvia a  la convocatòria del plenari, queda desconvocada la sessió prevista per a hui, 18 de desembre, a les 13h.

Perdoneu les molèsties."

FONT: Ajuntament de Gata.

3 comentarios

Polític oportunista -

Una situació lamentable, ben cert és. Però és l'alcaldessa qui s'encarrega de convocar plenaris? És a dir, tot l'equip de funcionaris que treballen perquè eixe plenari es convoque, en què pensaven? Eixa secretària que ha de vetlar pel compliment de la legislació i d'assessorar en els processos, on estava? Tota eixa maranya de funcionaris que han d'actuar amb independència de les seues creences personals, on estaven?
La culpa d'esta ridícula imatge que donem els gaters, ha d'assumir-la l'alcaldessa com a màxima representant, per descomptat, però crec que la maquinària que ha de treballar perquè tot ixca bé, tampoc ajuda, i molt especialment qui fa la tasca d'assessorar legalment.
I ara el PP de seguida a la crítica. És normal, Gata va canviar tant al llarg de 8 anys d'alcaldia del PP.

Dimoni Emplomat -

Juas juas juas...Com està el pppsoe amb això que ha perdut el poder...On estaven? esperant a que una cosa així ocorreguera...?

Anònim -

L'experiència i el saber fer no es venen, es veuen i demostren. És molt fàcil vendre anys d'experiència per estar a un lloc.... ara si no has fet res...doncs saps ben poc, i això és el que està passant a Gata.



A l'Ajuntament tenim un equip de govern desvertebrat i coix, un equip amb delegacions importants, com ara Seguretat o Cultura, a l'aire després de les dimissions sobtades, però esperades.... això sí, com que és el moment s'està fent campanya política en tandem, juntents i com manen les tendències, Gata vol estar a la moda! I la resta, per a ells, tot secundari. I diguem tot perquè fins i tot el pressupost de 2016 ha quedat relegat i pendent al moment.



És tal el capficament dels polítics governants en la seua campanya que s'han oblidat de tot. S'han oblidat de què era el moment de consensuar amb tots, de parlar, de negociar, de discutir i de tramitar el pressupost..... Ara bé, com que creuen estar per dalt de tots doncs convoquen un plenari extraordinari i urgent per al pressupost, urgent perquè se'ls passa el moment i extraordinari perquè tenien pressa, tanta que han fet tot el que criticaven i més... un plenari convocat amb defectes de forma, incomplet i sense respectar els terminis marcats per llei... si ho hagueren fet nosaltres....I una vegada convocats tots, a unes hores del plenari.... ara el desconvoquen, ara han vist els defectes de forma? És que no es revisa el que es fa? No es deixen assessorar? Què passa? Estan intentant governar un poble o ací "TOT EL MÓN JUGA"?



Segons ells és el moment... però el moment de què? La veritat és que vegem que l'Ajuntament no avança, no evoluciona, es ven fum però anem cap a darrere en membres del govern, en ganes de fer, en fets i fins i tot en forma....



#éselmoment..... #deFerElRIDÍCUL.