GATERS A LES CARRERES I CURSES SOLIDÀRIES DEL CAP DE SETMANA

Ahir dissabte i hui diumenge s’ha estés per tot el territori valencià la gent gatera que corre, que fa curses, que li agrada eixir pels pobles a córrer. Gaters han participat hui a la 25 Mitja Marató Trinidad Alfonso "Ciutat de València" 2015. Altres ho van fer ahir dissabte a la IV Cursa Popular de Daimús i altres a la caminata solidària contra el càncer, que s’ha celebrat a Dénia. Tots han representat a Gata per mig de l’esport i en concret de l’atletisme.

Així tenim les classificacions dels tres gaters del C. Atletisme Gata que van participar a Daimús ahir. Al lloc 44 va entrar FRANCESC FERRER MULET, sisé de la categoria veterà B. Al lloc 284 TONI CASELLES MULET-GUARDIOLA i al lloc 293 JUAN PABLO BATALLER ARIAS.

A la imatge, dos dels tres gaters de la prova de Daimús amb la samarreta roja.

FONT: Somesport. / Foto: Julia Santandreu.