Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENQUESTA DE LES PASSADES FESTES PATRONALS 2014 (Blog: Cronista de Gata)

ENQUESTA DE LES PASSADES FESTES PATRONALS 2014 (Blog: Cronista de Gata)

L’enquesta estarà oberta del 7 al 31 d’agost

Les preguntes seran igual que l’any passat: què has trobat millor i que fa falta millorar

És un sondeig, que podeu ampliar i inclús afegir alguna que altra pregunta més amb la seua resposta. De hui dia 7, dia següent a la festa major, i fins diumenge 31 d’agost, podeu respondre per les dues vies ja conegudes: bé per la pàgina del blog (http://cronistadegata.blogia.com) o bé per la pàgina del facebook "Cronista de Gata". Espere que sigueu participatius i que superem l’enquesta de l’any passat.

Amb tot el respecte per als col·lectius organitzadors -sobre tot per a la Comissió de Festes 2014- i amb seny, idees constructives i participative, podeu anar ja donant resposta:

1.- Quin ha estat el millor acte o els millors actes per a vosaltres/vostes de les passades festes patronals, que s’han fet a Gata del 25 de juliol al 6 d’agost.

2.- Quin o quins no ha estat tan bé com voldrieu, per a millorar-se l’any que ve, si la pròxima comissió 2015 té a bé millorar-ho.

Podeu respondre i fer el comentari baix d’aquesta entrada o baix d’alguna entrada o al facebook, sempre posant el millor i el no tan millor de les festes. Inclús podeu donar puntuació, de l’1 al 10. GRÀCIES ANTICIPADES A TOTS.

Cada dia aniré donant compte de les respostes i espere, com he dit abans, el màxim respete. Les respostes les podreu veure anar en augment i les publicaré al principi i al final de cada dia.

La fotografia identificativa de cada entrada per a la resposta, serà d’allò més curiosa. Seran les imatges més curioses fetes pel que vos escriu al llarg de les festes patronals.

0 comentarios