Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMPTE ENRERE PER AL FESTIVALET INDEPENDENT DE GATA (FIGA 2014)

COMPTE ENRERE PER AL FESTIVALET INDEPENDENT DE GATA (FIGA 2014)

Serà el dia 30, dissabte, a l'antic camp de futbol de Les Sorts de Gata

MIREU EL VÍDEO PROMOCIONAL DE FIGA14, PUNXANT ACÍ

L'associació GataFanClub prepara ja una nova edició del FESTIVALET INDEPENDENT DE GATA (FIGA) en la seua edició 2014. L'entrada és gratuïta. Hi haurà menjar i beguda a preus populars.

Enguany actuaran al camp de futbol, dissabte 30 d'agost, els següents grups: Las Ruinas, Cosmen Adelaida, Monserrat, Perro, Mox Nox, Aullido Atómico, Tremp, The Hypnopompic i Pin&Pon djs.

Per a promocionar l'event, els membres de GataFanClub han tingut una curiossíssima idea i molt bona, fent un vídeo que han pujat a Youtube i que té moltes entrades. Diuen ells així: "Escolteu, que es diu per ahí que ja només queda un mes perquè es celebre el FIGA14. Les grans estreles del panorama musical internacional ja ho saben. Podeu veure-ho ací. Al vídeo apareixen elles estreles, tindreu gust de vore els principals llocs del poble i la historieta que es munta en el vídeo va sobre el "idioma gater". Mireu-lo per a coneixer-lo.

FONT: Vídeo fet pels membres de GataFanClub.

1 comentario

anonima -

Idea?? Vols dir Ikea... bona iniciativa si pero no original. Ara....el festivalet un deu, cada any millor. Felicitats al Gata Fan club