Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA de...les pintades als Centres de Salut i de la biblioteca de Gata

Dos informacions porten hui els diaris on s’anomenava Gata. Per una part l’article de LAS PROVINCIAS sobre les pintades als Centres de Salut, entre ells el d’Ondara i el nostre de Gata. Per altra, també el mateix diari, informava dels nous lectors de la biblioteca.

El titular de la primera informació, que és de Raúl González, diu: La Marina. "Investigan las pintadas en los centros de salud con las urgencias nocturnas cerradas". Al subtítol: "Los alcaldes de Ondara, Gata, Pedreguer y El Verger condenan los hechos y recalcan que hay otros medios para expresar el malestar con la empresa concesionaria". Ací teniu l’enllaç per a llegir-lo, amb declaracions de l’acaldessa de Gata: http://www.lasprovincias.es/v/20131105/marina/investigan-pintadas-centros-salud-20131105.html.

Pel que fa a la segona informació, titula LP: "La biblioteca da la bienvenida a los nuevos lectores de Gata". És la mateixa informació i foto que avançava fa uns dies. Ací està l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20131105/marina/biblioteca-bienvenida-nuevos-lectores-20131105.html.

FONT: diari LAS PROVINCIAS, La Marina: 5-11-2013.

 

0 comentarios