Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM VA L'ENQUESTA DE FESTES?. El millor i el no tan millor.

COM VA L'ENQUESTA DE FESTES?. El millor i el no tan millor.

Pocs usuaris han fet hui comentaris de com han trobat les festes, que han trobat millor i que no tan millor de les festes. De tota manera, ja s’han superat els comentaris de l’any passat i fins a finals de mes estarà oberta l’enquesta.

Pose els comentaris nous:

M: "Yo estoy de acuerdo con vero una cosa otra lo que no llego a entender es si hacen discomvil en las sorts o otras actuaciones tienen que estar los quintos con la musica a todo meter asta la hora i ala hora que quieren ...cuando controleis de verdad los casales abra unas fiestas de verdad mientras tanto nada de nada mucho ruido i poca fiesta".

Paco Pedro: "Pense que les festes han estat molt be. Fantasticament organitzades. Per a mi el problema que tenim a Gata es voler acoplar les festes al calendari provocant que siguen massa llargues. Si foren de divendres a diumenge serien mes curtes i de millor qualitat".

Gater: "el problema es que les festes han de acabarse el dia de Sancristo, i cada any depen del dia entre setmana, pero podrien ser mes curtes igualment, pero el problema esta en que volen que el festival siga divendres o dissabte."

En total han comentat l’enquesta, fins ara, i han deixat la seua opinió un total de 15 usuaris, bé pel facebook, bé pel blog.

Animeu-se i seguiu comentant. GRÀCIES.

Us deixe també el dos enllaços als articles ja precedents, per a veure totes les opinions:

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080903-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-esta-animada.-seguiu-opinant.php.

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080907-seguix-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-el-millor-i-el-no-tan-millor.php.


 

3 comentarios

Mjose soler -

A mi el q en va agradar molt de estes festes a segut el espectacle del dia de la presntacio i coronacio.jejeje , saluds

anonim -

Estic totalment d´acord amd el comentari del anonim.

Anónimo -

1.- Llevar els bous pel matí: massa calor, poca gent, la majoria dormint i invertir eixos diners en millors conjunts de música.
2.- Reduir les vesprades i nits de bous i a més d'invertir-ho en bons conjunts, sortejar cada descans del ball algun producte pel que mereixca la pena visitar la plaça nova (viatges, sopars, materal dels comerços del poble, etc.)
3.- No solapar programacions, cosa que ja s'ha anomenat en esta enqüesta.
4.- Llevar ja d'una volta per totes el sistema d'eleció de la reina, que ni és democràtic ni és res. Tothom sabem les barbaritats que es fan des de que s'arrepleguen els vots fins que arriben a mans del jurat. A més, totes les quintes deue tindre el mateix dret de poder sortir reines del seu poble. El sistema més just deu ser per sort, fora d'afavorir la bellesa o la popularitat de ningú, fins al punt de que ja es pot intuir quina serà la reina del 2014. Igualtat d'oportunitats per a totes, fora votacions estúpides i que ningú es creu.
5.- Fora la cordà. El lloc on es fa no té sentit ni emoció, a més de les hores intempestives el dia abans de la festa major.
6.- Recuperar el dia de la "festa dels fadrins". Fa falta que els quintos s'ho curren només una miqueta durant tot l'any i ens proposen una festa fels fadrins com cal i com solia fer-se no fa massa anys. Menys pagar bous embolats i menys anar de senyorets a cars restaurants i nits loques a Benidorm amb la suor del treball dels pares.