20130810170357-enquestafestes13-copia.jpg

Pocs usuaris han fet hui comentaris de com han trobat les festes, que han trobat millor i que no tan millor de les festes. De tota manera, ja s’han superat els comentaris de l’any passat i fins a finals de mes estarà oberta l’enquesta.

Pose els comentaris nous:

M: "Yo estoy de acuerdo con vero una cosa otra lo que no llego a entender es si hacen discomvil en las sorts o otras actuaciones tienen que estar los quintos con la musica a todo meter asta la hora i ala hora que quieren ...cuando controleis de verdad los casales abra unas fiestas de verdad mientras tanto nada de nada mucho ruido i poca fiesta".

Paco Pedro: "Pense que les festes han estat molt be. Fantasticament organitzades. Per a mi el problema que tenim a Gata es voler acoplar les festes al calendari provocant que siguen massa llargues. Si foren de divendres a diumenge serien mes curtes i de millor qualitat".

Gater: "el problema es que les festes han de acabarse el dia de Sancristo, i cada any depen del dia entre setmana, pero podrien ser mes curtes igualment, pero el problema esta en que volen que el festival siga divendres o dissabte."

En total han comentat l’enquesta, fins ara, i han deixat la seua opinió un total de 15 usuaris, bé pel facebook, bé pel blog.

Animeu-se i seguiu comentant. GRÀCIES.

Us deixe també el dos enllaços als articles ja precedents, per a veure totes les opinions:

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080903-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-esta-animada.-seguiu-opinant.php.

http://cronistadegata.blogia.com/2013/080907-seguix-l-enquesta-de-les-festes-de-gata-2013-el-millor-i-el-no-tan-millor.php.