20130809102449-enquestafestes13-copia.jpg

Recordeu: el millor i el no tan millor. Màxim respecte en els comentaris

Fins ara les dues premisses estan complint-se i molt bé. GRÀCIES A TOTS

Este és el resultat del segon dia pel matí, de l'enquesta

A quatre persones, al facebook, els agrada el tema i no deixen comentaris. Cinc persones comenten al facebook i diuen el següent:

Joan Soler: Jo destacaria en positiu la innovació en les actuacions a la Plaça Nova. El que intentaria evitar es que els bous de la vesprada acaben més enllà de les 21 hores, i algun dia varen acabar passades les 22 hores. 

Vero Costa: Jo faria com a tots els pobles, 3 ó 4 nits de bou i la resta de ball (o al reves) aixina fariem que la gent anara tot a un lloc i la Plaça Nova no es quedaria buida eixos dies de bou. 

Bernat Torres Oliver: Solapar actuacions és un erro de comptes. Ball i bous tot a la volta implica el repartiment de la gent a varis llocs i, conseqüentment, poca assistència. El ball a la plaça va en decadència. Possiblement Vero Costa tinga molta raó, o col o bleda, però no les dues juntes. També, des de anys enrrere han anat agafant protagonisme els casals (la seua música, la seua festa i les seues coses), motiu pel què els joves no es senten en la necessitat d'acudir a la majoria d'actuacions. Desprès tenim a les molt bones actuacions, com la Montecarlo, que sí congrega a moltíssima gent, peró com a contraposició està el preu. És difícil, però no impossible. Tal volta siga qüestió d'estudiar-ho una mica més.

Miguel Ángel Mulet: "Yo ya lo he dicho muchas veces todo a la vez negativo y por eso le doy la razon a Vero, cosa que según he podido saber se esta estudiando, y como no dividir como se ha hecho este año la bajada y festival pues de merecer un 9 de puntuación,haciendo cambios se mejoran las cosas.

Laura Martínez: Jo trobe que fan massa coses a la volta i es gasten massa diners, per a després repercutir ...pujar-nos els impostos.

A la pàgina del blog també s'han fet quatre comentaris:

ASDF: Los toros,después de cada entrada tardaban mucho tiempo en soltar la primera vaca, cosas a mejorar. Una noche hicieron toros a la 1:00 de la noche y discomóvil a continuación,mejor hacer una cosa un día y la otra otro día, por que luego hay días que no había nada por la noche.

ASDF també: Del 1 al 10 un 8.

MIGUEL ÁNGEL: Habria que estudiar la forma de hacer unos días todo toros y otros baile a la plaza y de esta forma,la gente disfrutaría más de la fiesta y no pasaria lo que ha pasado este año, que muchas noches la gente iba de un sitio a otro sin poder disfrutar de la fiesta al 100%. Otro año más en el retraso del castillo, hay que acortar los plazos en los tiempos de toda clase de actuaciones.

MIGUEL ÁNGEL també: Como no todo tiene que ser negativo,quiero felicitar a la comision por haber realizado el inicio de las fiestas en dos días, cosa que hacia tiempo que no ocurría y parece ser que ha sido todo un éxito, al igual que el almuerzo de cocas, por la cantidad de gente.

En total han comentat l'enquesta, fins ara, i han deixat la seua opinió amb 5 comentaris al facebook i 4 a la pàgina del blog. Total 12. A la vesprada -al voltant de les sis-, seguiré posant més opinions.

Animeu-se i seguiu comentant. GRÀCIES.