Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RESUM FESTES GATA: EXCEPCIONAL CONCERT DE REVETLA (5 d'agost, nit) ( I )

RESUM FESTES GATA: EXCEPCIONAL CONCERT DE REVETLA (5 d'agost, nit) ( I )

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Tots els gaters i visitants es van quedar bocabadats al presenciar el concert de revetla d’enguany. No era per a menys. La banda Unió Musical de Gata, dirigida pel mestre Joan Valentí Giménez Ortiz, va presentar un excepcional programa al seu concert. La soprano Adela de la Vega Ruíz i el tenor Rafael Sanz Roselló li van posar el complement ideal per a una nit on molts van gaudir de les millors sarsueles escoltant la música a la banda i les veus de Adela i Rafael. Los Claveles, Nessun Dorma, Luisa Fernanda, El Barberillo de Lavapiés, Granada i La Revoltosa, van fer que amb l’alternància dels cantants es puguera presenciar una primera part impressionant.

I això de que "segones parts mai foren bones" que diu el refrany, no va valdre per al concert de revetla. Els músics van alçar el nivell, després de relaxar pe3r uns moments al públic, amb les marxes cristiana i mora "Aralk" i "Lidia".

Va ser amb l’obra "Libertadores" (Óscar Navarro) -la peça obligada del Certamen Internacional d’Altea, quan la banda de Gata ens va sorprendre amb gust. La percusió va donar una lliçó i vas impressionar a tots amb la tocata dels set tambors.

Els dos himnes, el de Gata i el de la Comunitat, van agradar més al públic, perquè van estar cantats a duet per Adela i Rafael.

Una nit musical de banda rodona i una gratíssima impressió deixada per a tots els gaters presents al tradicional i centenari concert de revetla, als peus del patró, el Santíssim Crist del Calvari.

Com a nota anecdòtica i molt bona, la reina Paula i les dos dames d'honor Sonia i Cintia, van tocar amb el vestit de gala el concert, ja que les tres són músiques. Tres músics també van ser festers i van fer el mateix. El moment emotiu va estar al principi: els tres quintos van ajudar a pujar a les tres festeres a l'escenari.

Cal felicitar a la banda i a la directiva per haver aconseguit esta implicació banda-poble. Hi ha que seguir aixina, és el millor camí.

Podeu vore un fragment del concert, amb l’actuació dels set tambors, amb un vídeo de Verónica Vives. Ací teniu l’enllaç: 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201152554589659

A esta i a la següent composició fotogràfica teniu diversos moments del concert.

0 comentarios