20130109235007-6grupdonesipepetomas.jpg

La fotografia 1.000 del dia a dia arriba hui, 9 de gener de 2013, al blog del CRONISTA DE GATA. Un grup de dones van fer reunió o festa amb el rector Don José Tomás Sala. Ell va estar a Gata de 1994 a 1997, per tant seria un d’eixos anys. De totes les dones i l’home que estan al grup sols estan entre nosaltres tres dones i el rector, que hui està a la parròquia de Benissa.

Si recordeu, apareixen Angelita "la liga" i l’home Pepe. Mònica i Teresa. Angelita, la dona del barber de Canyetes. María "de Carmela" i altres. De les dos joves, una és María Cots. la foto pertany a la nova col·lecció de Jaime Signes Soler, al que torne a agrair-li la cesió de les fotos per a la seua publicació al blog.

L'amic Antonio Monfort, per mig del facebook, ens aclarix més dades sobre la foto en qüestió i descobrix l'any de la mateixa, 1995. Ell diu: "Quant m'en alegre de veure esta foto de tantes persones que ja no estan entre nosaltres, que amb la foto les portes a la memòria. Crec recordar l'ocasió. És a la caseta de Angelita "la Liga". Van fer coques i em van convidar a dinar. M'he quedat sorprés de vore al rector tan jovenet. Això va ser fa divuit anys."