CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS OBTÉ UN VALUÓS EMPAT FRONT AL PLA (1-1)

Esta vesprada al camp municipal de Les Costeres ha empatat el GORGOS contra el Pla Carolinas d'Alacant, un equip aguerrit, dur, difícil. Al minut 20 el Pla sorprenia al Gorgos i es posava 0 a 1. A la segona part ha anat pujant el nivell de joc dels gaters. La sort i el àrbitre no acompanyaven per a res. Finalment, a treta d'una falta Toni ha pogut clavar el baló dins la porteria, quan restaven sols cinc minuts. Eixos cinc minuts i tot el descompte han sigut de total domini del Gorgos i amb moltes oportunitats. Inclús podia haver guanyat i tot. El públic s'ha bolcat amb els jugadors. LLàstima...però s'ha puntuat que a la fi és el que compta.

Amb este resultat l'equip gater és cinqué amb 14 punts: de 7 partits jugats, 4 són guanyats, 2 empatats i un perdut. 17 gols a favor i 9 en contra.