Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...el dolent tema de les urgències nocturnes a la comarca

Els diaris LEVANTE-EMV, LAS PROVINCIAS i EL PAÍS (CV) tracten el tema hui als seus diaris. Les reunions dels alcaldes amb la Plataforma per a la Salut Pública i sempre al voltant del mateix tema: les urgències nocturnes a la comarca, que han deixat de fer-se als centres de Pedreguer, Ondara i Gata de Gorgos, entre d'altres.

Al Levante-EMV titula: "Los alcaldes del PP rompen el frente común contra el cierre de urgencias por las noches". Al subtítol: "Los populares plantan a la plataforma en una reunión a la que sí acudieron Pedreguer, la Llosa, Jesús Pobre y Benidoleig". si voleu llegir tot l'article al digital, ací teniu l'enllaç: http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/08/14/alcaldes-pp-rompen-frente-comun-cierre-urgencias-noches/928189.html.

A LAS PROVINCIAS el titular és el següent: "La comarca exige a Sanidad que garantice un servicio de calidad".  Al subtítol: "La Plataforma estudia el pliego de condiciones del contrato "para denunciarlo si hubiera incumplimientos por parte de la empresa". Ací teniu l'enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120814/marina/comarca-exige-sanidad-garantice-20120814.html.

Finalment, al diari EL PAIS (CV) es publica "Arrecia la protesta social por el cierre de urgencias sanitarias en la Marina Alta". Al subtítol: "Los alcaldes acuerdan solicitar una reunión urgente al consejero de Sanidad". Ací teniu l'enllaç: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/08/13/valencia/1344884133_158330.html.

FONTS: Levante-EMV, LAS PROVINCIAS (La Marina) i EL PAÍS (CV): 14-8-2012.

0 comentarios