Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que la Comissió Provincial va incapacitar a febrer de 1904 a tota la Corporació de Gata

La Comissió Provincial va acordar -així ho podem llegir als diaris alacantins de febrer de 1904- declarar la incapacitat dels regidors per a exercir els càrrecs com a tals a l’Ajuntament de Gata. Eren els següents: En Gerónimo Mulet Montaner, En Francisco Borrell Mulet, En Joaquín Grimalt García, En José Monfort Mulet, En Matías Monfort Salvá, En Bautista Signes Leida i En Francisco Arabí Ferrer.

A juny del mateix any, el Butlletí Provincial publicava la convocatòria per a celebrar noves eleccions municipals als ajuntaments de Xàbia i Gata. La proclamació de candidats i nomenament d’interventors es va fer el 26 de juny de 1904. El 3 de juliol, diumenge, es van celebrar les eleccions i el dijous 7 es va fer l’escrutini general.

FONTS: diaris alacantins: ’’El Graduador: periódico político y de intereses materiales" -Any XXIX Nº 8.406 del 14 de febrer de 1904, Pàgina 2, i ’’La Correspondencia Alicantina: diario de noticias. Eco imparcial de la opinión y de la prensa." -Any XII Nº 5.807 del 17 de juny de 1904, Pàgina 2.

0 comentarios