20120310213631-alberto-102a.jpg

Dilluns 12 complix 84 anys el rector Don Alberto Caselles; dimarts 13, 102 en fa la veïna Francisca Costa Diego

El rector, jubilat a Gata, abat emèrit de la col·legiata, complirà dilluns 84 anys. Don Alberto Caselles Fornés va nèixer el 12 de març de 1928. Pedreguer, Algemesí i Gandia són sens dubte pobles que l’han marcat com a sacerdot. Actualment, continua servint a la parròquia de Gata, el seu poble de naixença, com el primer dia. Té molt bon aspecte i bona salut

També concidix aquest any en el 60 aniversari de la seua ordenació sacerdotal, ja que va ser odenat a Barcelona, al Congés Eucarístic Nacional que es va fer a la Ciutat Condal en 1952. Don Alberto va celebrar fa deu anys, al 2002, les noces d'or sacerdotals.

Una altra dona també té molta memòria, raona molt bé i continua batint rècords al poble. La "Tia Francisca" que ahir dia 9 celebrava el seu sant i que dimarts, dia 13, complix la impressionant xifra de 102 anys. Francisca Costa Diego es casà a Gata als 24 anys, poc abans de l’inici de la guerra civil i ja s’establí al poble. Vídua del comerciant Francisco Soler tingué una filla i un fill, Tonica, la major, i Vicente; set nets i 11 besnets, que tenen entre dos i 21 anys.

Ja ho sabeu, la setmana que ve, esten d’efemèrides i de les bones del poble.

A la composició fotogràfica teniu a Don Alberto, a l’esquerra, i a la Tia Francisca, la centenària, a la dreta.