Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA RECULL 1.826 EUROS AMB MOTIU DEL DOMUND

La missa parroquial dels diumenges de migdia passa a ser a les 12.30 hores

Comencen les reunions i actes de l’Itinerari Diocesà de Renovació del nou curs 2011-2012

La parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata va recollir diumenge passat amb motiu del Dia Mundial de la Propagació de la Fe (DOMUND), un total de 1.826 euros, que aniran destinats a missions, segon a informat aquest cap de setmana el senyor rector En Francisco M. Murillo. D’aquests diners, 1.608 es va arrerplegar a les colectes de les misses de dissabte i diumenge i la resta, 218 euros van ser recollits pels xiquets del Moviment diocesà Júnior pels carrers de Gata. El rector ha agrait la generositat dels fidels.

Per altra banda, hi ha alguns avisos de la setmana i alguns canvis en les misses, ja que com us vaig informar ara mateix està fent la seua entrada a la parròquia de la Santíssima Sang de Benidoleig el rector de Gata, que compartirà les dues parròquies. Les misses de diumenge a migdia passen a ser des de dimarts festivitat de Tots Sants a les 12.30 hores, retrasant-se mitja hora. Per cert, aquest del dia 1 de Novembre serà al cementeri.

La parròquia també anuncia quatre activitats pastorals d’aquesta setmana:

- dimecres 2 de novembre, als locals parroquials hi haurà reunió dels animadors de l’Itinerari Diocesà de Renovació (I.D.R.) que ja es posa en marxa, de nou, aquest curs.

- dijous 3, com tots els primers dijous de mes, serà Dijous Eucarístic. De 19.30 a 23.30 hores s’exposarà el Santíssim a l’altar Major i de 22.30 a 23.30 hores serà l’Hora Santa.

- divendres 4, a les 17.30 hores, al Centre Parroquial "Verge del Carme", guiats pel diàcon Juan Marí, hi haurà reunió per adolescents de 14 a 16 anys, aproximadament.

- divendres 4, a les 19.30 hores, serà presentat al Temple Parroquial, l’Itinerari Diocesà de Renovació.

- finalment, diumenge 6, a les 16 hores, des de la Plaça de l’Església, eixiran les persones que vulguen fer la Peregrinació Arxiprestal a Benissa, amb motiu del Itinerari Diocesà de Renovació.

FONT: Parròquia Sant Miquel Arcàngel, Gata.

 

0 comentarios