20110907211143-6081928.jpg

Exposició a Xàbia i final dels contractes de peons

Dos notícies juntes a la secció de La Marina de LAS PROVINCIAS es poden veure hui al diari en paper o consultar al digital.
A la pàgina 14 (en paper) a la dreta ix la notícia de "LA ESCOLA PLÀSTICA A. VIVES DE GATA EXPONE EN LA CASA DEL CABLE". És una mostra col·lectiva de l’alumnat d’aquest curs comarcal que s’impartix a Gata. Estarà exposada fins el 25 de setembre. Al peu de foto posa: "Los alcaldes de Xabia y Gata, José Chulvi y Ana María Soler con los alumnos de l’Escola A Vives.

* Al respecte del nom de l’Escola sempre he considerat que no se li fa justícia amb el nom de l’artista que porta el nom, perquè ell era i li deien ANTONI VIVES i sempre es posa "A. Vives". ¿ Per què no se li posa el nom complet...?

Pel que fa a l’altra notícia que jo ja us vaig posar fa dos dies, diu que: "FINALIZAN LOS CONTRATOS DE LOS PEONES". Podeu veure-la a la dreta, la mateixa foto que jo vaig posar dels contractadas del PAMER a una pinada del terme , junt amb la regidora Dora Caselles i l’alcaldessa Ana María Soler i el treballador de Serveis Municipals, Sebastià.

Us pose els enllaços de les dues notícies, per si voleu accedir a ambdues:

http://www.lasprovincias.es/v/20110907/marina/escola-plastica-vives-gata-20110907.html.

http://www.lasprovincias.es/v/20110907/marina/finalizan-contratos-peones-20110907.html

A la fotografia publicada en LAS PROVINCIAS podeu veure al grup de l’Escola Plàstica a la inauguració de Xàbia, junt amb l'alcalde i l'alcaldessa, el mestre Ginestar i el regidor de Cultura de Gata.