Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ALTRES TENDES I TENDETES DEL RECORD ( I )

La publicació al llibre-programa de festes de l’article que en el seu dia (Darrers Dies, abril 2011) vaig publicar al blog, va provocar un allau de comentaris, fent notar l’oblit i l’omissió de encara algunes "tendes i tendetes del record".

Jo sempre dic que el que escriu i extrau tant de dades té el perill d’oblidar, d’errar, el que no no errarà mai.

Però sempre està el blog per a recuperar de seguida aquells oblits, alguns prou clamorosos, als que demane disculpes, de nou, públicament, encara que al final de l’article al llibre-programa deia que de segur que no estaven totes i que els veïns ho completaren fent un viatge virtual com jo l’havia fet.

Per tant, des de hui aniré posant "ALTRES TENDES I TENDETES DEL RECORD" una continuació a aquelles ja publicades i una complementació a les que no estaven posades.

I començaré per tres tendes que hi havia a la carretera Nacional-332 que van estar oblidades i és de justícia reconeixer-les ja que dues eren molt populars:

A un costat i altre del Bar La Paz hi havia una carnesseria i una tenda d’electrodomèstics: Ca Carrano fent cantonada amb l’Avinguda de la Pau, una carnesseria de tres generacions. Ca Eladio Signes cap amunt, una tenda d’electrodomèstics, com ja he dit.

Més amunt al mateix cantó amb el carrer Sant Miquel hi havia una rellotgeria i això fa molt de temps, on era Ca Guardiola. Era la tenda de Don Víctor que així li deien a aquell home foraster allí instal·lat. Així ens ho va comptar un veí gater, Pepe.

Seguiré amb la sèrie més endavant...

0 comentarios