20110805120431-compo1laviva.jpg

Composició fotogràfica del ball d’anit, l’orquestra "La Viva".

Si parlaven l’altre dia de que el ball de la Plaça Nova estava buit i si van iniciar un debat al voltant de les barraques i cadafals, hui es pot dir que estava plena la plaça. És de justícia dir-ho en les dues situacions.

D’acord que les barraques fan festa, però no al sòl de la Plaça on es balla. D’acord que els cadafals fan festa, però festa de bous. I l’orquestra  d’anit tenia un alicient més que feia que la plaça estiguera mogudeta. Una de les cantants de l’orquestra era una veïna nostra, Verónica, i molta gent estava expectant i va anar a veure-la. Puix clar que si, calia recolzara en una actuació al seu poble.

Tot això i l’improvisat ball de disfresses de la nit, a càrrec dels utilitaris de les barraques -no oblideu est detall- va fer que la plaça presentara un molt bon aspecte.

Cal donar-li un notable a la comissió de festes 2011 que va voler repetir actuació de "La Viva", per què l’any passat 2010 ja es va acertar.

Aprofite per dir-vos que des de dilluns 8 d’agost encetaré l’enquesta de votació, per a posar allò que us ha agradat més i allò que no tant.