Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESA DE POSSESIÓ, NOVA CORPORACIÓ 2011-2015 ( II ): Reelegida l'Alcaldessa Ana María Soler Oliver

PRESA DE POSSESIÓ, NOVA CORPORACIÓ 2011-2015 ( II ): Reelegida l'Alcaldessa Ana María Soler Oliver

(Al muntatge fotogràfic podeu veure els moments de la presa de possessió i reelecció de l’alcaldessa a les fotos menudes i tota la Corporació Municipal a la foto gran. PER VEURE LA FOTO GRAN AMB DETALLS, PUNXEU ACÍ)  

Ana María Soler Oliver, reelegida alcaldessa 

Governarà amb majoria relativa (6 regidors, PP), front als quatre del PSOE i els 3 del Bloc

En el discurs d’investidura reconeix i agraïx l’alcaldessa que les altres dos formacions polítiques hagen manifestat que recolzaran els projectos beneficiosos per al poble de Gata

"HABEMUS ALCALDESSA"

Així és, quan eren les dotze i vint del migdia del dissabte onze de juny de dos mil onze, era reelegida alcaldessa de Gata ANA MARÍA SOLER OLIVER, l’ha proclamada el president de la Mesa d’edat, Vicent Font Leyda que també era, a la vegada, el candidat a l’alcaldia pel PSOE. Cadascú s’ha votat a ell. Sis vots per al PP, quatre per al PSOE i tres per al Bloc, amb la qual cosa Ana Mari que encapçalava la llista més votada ha estat elegida alcaldessa.

El discurs inaugural de la nova legislatura 2011-2015 per part de l’alcaldessa ha estat breu i concís. Ha agraït la lliçó de democràcia donada pels tretze regidors, ha recordat a les famílies dels polítics locals i ha reconegut i agraït que la resta de forces polítiques (PSOE i Bloc) vulguen recolzar-la quan els projectes siguen beneficiosos per al poble. Ana Maria no pot oblidar en tota la legislatura que són sis. L’equip de govern que porte al front deu ser conscient també d’això. Tots per a tots, tindria que ser el lema d’aquesta Corporació, sempre amb l’equip de confiança que l’alcaldessa tinga a bé triar com a referència i els demés a intentar traure el carro gater avant que prou atascat i parat el tenim.

Desitjar que la legislatura que ha començat fa tan sols nou hores estiga d’acord amb els temps que corren que són molt difícils. Que el gater de a peu acabe la legislatura dient que els tretze han treballat de valent per al poble, fora partidismes. Que es rebaixen i en molt les despeses pendents que té el Consistori...El somni s’haurà fet realitat.

(Publica al seu blog el CRONISTA DE GATA Miguel Vives)

 

 

 

2 comentarios

A Mamen for ever and ever -

Tens raó quan dius que dos pollastres en un corral no caben, motiu pel que fent ús d'eixa democràcia què invoques i sols amb un poc de sentit comú, els partits de l'oposició (majoria absoluta, per cert) han tingut el coratge de decidir amollar a la gallina per a que cacaretge tota espanpolada i ampla d'un costat a l'altre del femer....mmm....del femer dels tres milions d'euros que deu i ha anat amuntonant durant els quatre anys de legislatura passats. Jo, com tú, també estic segur que d'ara en avant, abans de pegar una passa mirarà primer si els tacons els porta en el lloc adequat per si des cas es puguen trencar.
Enhorabona a tots i a pagar el que es deu, si us plau.

Mamen -

Què contenta estic cronista, per una vegada el psoe i el bloc han fet el que havien de fer, és a dir, respectar als seus votants i no pactar amb ningú, cadascú els d'ell. Açò si que ha sigut una lliçó de democràcia real, ara que em fa a mi que ha sigut una lliçó forçada, els dos grups minoritaris volien manar, i ja és sap que dos pollastres en un corral no caben, però forçada o no, de totes maneres ha sigut la decissió més justa. Estic segura de que l'equip de govern ho farà molt bé, treballaran per a traure Gata cap a davant i seguir prosperant. Jo, que fa anys que visc fóra, he de dir que el poble va canviant per a bé, espere que continuen en la mateixa línia. Enhorabona a tots els que han entrat i ara a treballar.