20110611213012-corpo2011.jpg

(Al muntatge fotogràfic podeu veure els moments de la presa de possessió i reelecció de l’alcaldessa a les fotos menudes i tota la Corporació Municipal a la foto gran. PER VEURE LA FOTO GRAN AMB DETALLS, PUNXEU ACÍ)  

Ana María Soler Oliver, reelegida alcaldessa 

Governarà amb majoria relativa (6 regidors, PP), front als quatre del PSOE i els 3 del Bloc

En el discurs d’investidura reconeix i agraïx l’alcaldessa que les altres dos formacions polítiques hagen manifestat que recolzaran els projectos beneficiosos per al poble de Gata

"HABEMUS ALCALDESSA"

Així és, quan eren les dotze i vint del migdia del dissabte onze de juny de dos mil onze, era reelegida alcaldessa de Gata ANA MARÍA SOLER OLIVER, l’ha proclamada el president de la Mesa d’edat, Vicent Font Leyda que també era, a la vegada, el candidat a l’alcaldia pel PSOE. Cadascú s’ha votat a ell. Sis vots per al PP, quatre per al PSOE i tres per al Bloc, amb la qual cosa Ana Mari que encapçalava la llista més votada ha estat elegida alcaldessa.

El discurs inaugural de la nova legislatura 2011-2015 per part de l’alcaldessa ha estat breu i concís. Ha agraït la lliçó de democràcia donada pels tretze regidors, ha recordat a les famílies dels polítics locals i ha reconegut i agraït que la resta de forces polítiques (PSOE i Bloc) vulguen recolzar-la quan els projectes siguen beneficiosos per al poble. Ana Maria no pot oblidar en tota la legislatura que són sis. L’equip de govern que porte al front deu ser conscient també d’això. Tots per a tots, tindria que ser el lema d’aquesta Corporació, sempre amb l’equip de confiança que l’alcaldessa tinga a bé triar com a referència i els demés a intentar traure el carro gater avant que prou atascat i parat el tenim.

Desitjar que la legislatura que ha començat fa tan sols nou hores estiga d’acord amb els temps que corren que són molt difícils. Que el gater de a peu acabe la legislatura dient que els tretze han treballat de valent per al poble, fora partidismes. Que es rebaixen i en molt les despeses pendents que té el Consistori...El somni s’haurà fet realitat.

(Publica al seu blog el CRONISTA DE GATA Miguel Vives)