Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS ÉS EL NOVÈ DEL GRUP XV DE 2ª REGIONAL.

EL GORGOS ÉS EL NOVÈ DEL GRUP XV DE 2ª REGIONAL.

Com bé deia ahir, la derrota a Callosa li ha significat al primer equip del Gorgos Club de Futbol baixar dos llocs a la taula del grup XV de Segona Regional. Ara ocupa el lloc novè de 16 equips que té la taula. És lider el Mediterráneo Xàbia amb 35 punts. Segon és el Finestrat amb 34 punts.

El Ciutat de Benidorm és tercer amb 29 punts. És quart l’Atlètic Callosa, l’equip que guanyà dissabte al Gorgos, amb 26 punts. Amb 25 estan Calp B i Sporting de Benissa que són cinqué i sisé. Es seté l’Orba, vuite és l’Altea B els dos amb 24 punts. El Gorgos és novè, com he dit, amb 22 punts.

A la segona part de la taula encara hi ha molts equips de la Marina Alta. L’11é és el Teulada; el 12é el Pedreguer; el 13é el Poble Nou de Benitatxell; 14é és el Jove Teulada-Moraira i el 15é l’Atlètic Ifach. Tanca la classificació el Deportivo Relleu.

Cal dir que el proper diumenge li correspon el partit Orba-Gorgos. Ara, fins l’Orba va davant d’ell, però és un rival bó per al Gorgos, per a donar un pas positiu endavant.

A la fotografia que apareix al costat, els mateixos jugadors del Gorgos que posava ahir al partit d’arxiu del passat diumenge. D’esquerra a dreta Badar, Paco i Reda.

0 comentarios