Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -14-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -14-

La fotografia de hui dimarts és especial. Per a mi és inèdita i això diu molt del què me l´ha facilitada. Vull agrair a Teresa Oliver (Teresa Bernat) i al seu fill i gran amic meu Bernat per haver-me passat la foto. Sense dubtar-ho un moment he decidit que aquesta fotografia era la de hui. Es tracta de la

BENDICIÓ DE LA BANDERA D´ACCIÓ CATÒLICA (entre 1943 i 1944)

Agraïsc als propietaris de la fotografia el detall d´enumerar una per una les xiques que a la fotografia es veuen. Tal com ho va dir Teresa Bernat ho dic jo:
Carmen de Carrano, María al Banc, Pepica Argudo, Teresa al Manyà, una xica que era mudeta del carrer Moreres, María i Vicentica nebodes del Sr. Rector N´Alejo Sendra, Consuelo de la Sra. Asunción, Pepica dona de Nofre al Pato, Tonica la que se’n va anar de monja a Oriola,  Pepica Senent que se’n va anar de missionera a Bolivia, Rosario "Perot", Rosa al Roig casada amb Francisco al Banc, Teresa Bernat -la propietària de la foto-, Carmen Senent, Pilar, germana d´Amparo la perruquera, María les Caneles, Rosa del Cor de Jesús i Pepita la Melillana.

La foto està presa al pati de casa el tio Jaume el Banc i com vegeu està la bandera que llueix recen estrenada al mig de totes elles.

0 comentarios