GATERS AL CIRCUIT COMARCAL MARINA ALTA

Si la setmana passada anunciava la bona actuació del nostre paisà VICENT MAS LEYDA ara torna a ser notícia, ja que va resultar guanyador de la prova reina de la VIII Cursa Popular "Vila de Teulada" dissabte dia 24. Recorde que Mas milita al Club Dianium amb la categoria sénior. La carrera de Teulada estava organitzada pel Club d´Atletisme "Corremundos Teulada-Moraira" i la regidoria d´Esports de l´Ajuntament. Vicent Mas va recorrer els 11 kilòmetres amb un temps de 37 minuts i 43 segons, seguit del benidormí Juan Antonio Fernández.

A més de Vicent, altra vegada el corredor benjamí masculí MATÍAS SALVÁ SEPÚLVEDA, del Club d´Atletisme de Gata va ser el primer de la prova amb un temps de 2 minuts i 45 segons.

La fotografia i la informació és del Gabinet de premsa de l´Ajuntament de Teulada.