Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

9 D'OCTUBRE A GATA: ACTE INSTITUCIONAL, BECA, MÚSICA, FESTA ESTELLÉS I SOPAR...I A MÉS, MERCAT DEL COMERÇ

9 D'OCTUBRE A GATA: ACTE INSTITUCIONAL, BECA, MÚSICA, FESTA ESTELLÉS I SOPAR...I A MÉS, MERCAT DEL COMERÇ

Diversos actes constitueixen la festa del 9 d’Octubre a Gata, que té al Mercat del Comerç de Gata com atractiu econòmic i social. Recordeu no perdre’s el MERCAT per tot el poble. Podeu consultar tota la programació PUNXANT ACÍ.

Pel que fa a la festa dels valencians pròpiament dita, destacar la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters dissabte a les 11, que donarà pas a l’acte institucional al saló de sessions al migdia, amb diversos reconeixements i el lliurament de la IV beca "Vicent Caselles Costa".

No sols hi haurà aquestes activitats, sino que seguirà la festa del 9 d’octubre amb la que s’anomena "Festa Estelles". Serà la vesprada-nit de l’11, vespra de la festa de la Pîlarica, Plaça de l’Església.

A les 20:30 actuaran Francesc Anyò i Enric Giralt i Tomàs de los Santos. Després hi haurà sopar de la terra oferit per la Comissió 2022. Els tiquets a 10 euros podran recollir-se a Ana Moda i Papereria Font. Coques, embotit, raïm, cacaus, encisam, vi o cervesa, coca maria i mistela, seran els ingredients.

FONT: Cartells anunciadors dels events del 9 d’otubre.

   

0 comentarios