20210719133118-grupgeg.jpg

L’equip del GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE, secció de muntanya (GEG) va quedar segon per equips masculins a la lliga de carreres per muntanya de la FEMECV.

A la primera prova disputada a Ròtova i per la Vall de Vernissa van puntuar els corredors gaters JuanAn Mas Leyda, Jairo Soler Salvá i Pep signes Fornés. A la segona prova van millorar posició i van entrar Jairo, JuanAn i Pep els mateixos. Al Trial de Genovés es van mantindre Jairo, Pep i JuanAn als llocs 14, 15 i 19. Finalment, ahir diumenge, al Trial de Crevillent els mateixos corredors Jairo, Juan i Pep van quedar 9, 10 i 16. La resta de corredors van ser: Josep Salvá Mulet, Raúl Agulles Alemany, Lluís Ibáñez Miralles, José Parreño Escortell, Xavi Torres Oliver i Alvan Salvá.

Comentaven els protagonistes al facebook: "Dia inmillorable!. Finalitzada la lliga FEMECV. Hem disfrutat moltissim, el comboi que hem fet ha segut insuperable, i per rematar els bons resultats de tot l’equip, pujada al caixó amb un segon lloc per clubs més que merescut! El treball i les ganes de representar al poble i al GEG han segut clau. Molt feliç, GRÀCIES EQUIP"

Els nou corredors gaters, tot l’equip, va obtindre un meritori segon lloc de la lliga.

FONT: Fotos extretes del facebook del GEG.