Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER SERGI BUIGUES VIVES, 3r CLASSIFICAT D'ESPANYA (GIMNÀSTICA RÍTMICA): HA FET 2n EN MACES (MAZAS), 3r EN XERCOL (ARO) I 4rt EN CINTA

EL GATER SERGI BUIGUES VIVES, 3r CLASSIFICAT D'ESPANYA (GIMNÀSTICA RÍTMICA): HA FET 2n EN MACES (MAZAS), 3r EN XERCOL (ARO) I 4rt EN CINTA

El gimnasta gater SERGI BUIGUES VIVES (Gimnàstica Rítmica Alicante-La Mancha-Castilla) ha conseguit tres pòdiums i un quart lloc a les proves masculines séniors del Campionat d’Espanya de hui diumenge dia 11 de juliol, que acaben de celebrar-se al centre de Alfafar (València). En la categoria de maces ("mazas") ha segut segon amb un total de 12.397 punts, per darrere del canari sergio Pérez. En la categoria de xercol ("aro") ha quedat tercer amb 14.067 punts per baix de sergio Pérez i Iván Fernández. En cintes ha obtés un quart lloc amb 11.117 punts.

A la classificació general d’Espanya i per tant amb medalla de bronze, Sergi ha quedat tercer classificat sumant 37.581 punts. Ha obtés una beca de Seguros Divina Pastora el primer classificat Sergio Pérez. El segon d’Espanya ha sigut Iván Fernández. Havien participat 22 gimnastes.

Enhorabona a Sergi i a seguir amb eixos bons resultats i èxits.

FONT: Classificació i punts: Real Federació de Gimnàstica. / Fotos: Captures de pantalla de la retransmissió de l’event esportiu per LaLigaSportsTV (facebook).

0 comentarios