20210711115812-portadafacecronista-copia.png

Sols tinc paraules d’agraïment pels 3.333 usuaris que el blog del CRONISTA DE GATA té a través de la xarxa social del facebook. Sens dubte, una xifra curiosa de quatre tresos. Seguint al blog per mig dels enllaços del facebook els gaters o gent que porta a Gata al seu cor se sent més a prop del poble, més dins d’ell.

Recorde quan començava la caminata pel facebook aquell 9 d’octubre, data simbòlica i reivindicativa per als valencians, de 2012. I deia així: "Amb el nom de "Cronista de Gata" des de hui, dia de la Comunitat Valenciana i a un dia de dos anys i mig de fer el blog (-hui diria, a un dia de tres anys i mig de blog), he decidit finalment començar aquesta aventura a l’espai digital com en donaven la benviguda alguns amics. Poc a poc aniré entrant en matèria i anireu coneguent els articles directament pel facebook, encara que molts ja ho penjaveu si us cridava molt l’atenció. A totes i tots gràcies. A la primera foto del perfil observareu que el riu Gorgos porta aigua i al fons es veu el campanar i part del poble. Des de hui estic a la vostra disposició com a Cronista i com a blogero i com a cronista usuari del facebook. Espere estar a la vostra altura."

A un any d’aquelles paraules, els usuaris pujaven ja a 609. Hui arribem a 3.333 i segueix dient el mateix "espere estar a la vostra altura". L’última frase que em van dir ahir mateix "Et seguim" i moltes altres ajuden a seguir endavant. GRÀCIES A TOTES I TOTS.

FONT: Foto de la portada de la pàgina al facebook.