Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19, GATA: RESTEN DOS CASOS ACTIUS. UN DONAT D’ALTA. LA INCIDÈNCIA BAIXA A 32,04. TOTALS: 297 CASOS (S’EN VA AFEGIR UN MÉS) ACUMULATS. CONTINUARAN LES MESURES?. L’ANY PASSAT PER ARA...

COVID19, GATA: RESTEN DOS CASOS ACTIUS. UN DONAT D’ALTA. LA INCIDÈNCIA BAIXA A 32,04. TOTALS: 297 CASOS (S’EN VA AFEGIR UN MÉS) ACUMULATS. CONTINUARAN LES MESURES?. L’ANY PASSAT PER ARA...

La Conselleria de Sanitat de la G.V. ha donat hui els casos per municipis. A Gata en baixa un, ja quedels tres que hi havia, s’ha donat una alta. Després de la reestructuració de la setmana passada, acumula el poble 297 casos. Baixa, en conseqüència, la incidéncia a 32,04 casos per cent mil habitants d’una població de 6.049 habitants (no es conta actualitzada la població). La xifra de defuncions segueix amb 3.

Seguim amb precaució. Ja aquesta setmana s’ha vacunat a la gent gatera de 50 a 59 anys, encara a Dénia i en dos setmanes es farà ja al pavelló cobert de Les Sorts a Gata. Així i tot, siguem responsables.

S’CABA EL TEMPS PER A LES MESURES

Estava fins diumenge donada aquesta pròrroga de restriccions, sobre tot del "toc de queda". Ara es vol perllongar fins a juny i el Tribunal de Justícia ho avala. La proposta de la Generalitat seria: la mobilitat limitada de 1.00 a les 06.00 h. La hostaleria tancaria a les 00.30 hores. Els grups de reunions seguiria de 10 persones. Està tot per aprovar.

L’ANY PASSAT PER ARA...

L’any passat per ara era el comerç local el que agafava la iniciativa. Titulava al blog: EN TEMPS DUR, COMERÇ SEGUR. ELS COMERÇOS DE GATA ANIMEN ALS CLIENTS A VISITAR LES TENDES. Per a llegir tota la informació i recordar, PUNXEU ACÍ. Fa un any també seguien les séries del X aniversari del blog i del Joc de Gata, aquesta última creada en temps de pandèmia.

FONTS: Arxiu blog Cronista de Gata // Captura pantalla situació monitorització COVID19 -Conselleria Sanitat G.V. 21-5-2021.

0 comentarios