Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EN TEMPS DUR, COMERÇ SEGUR. ELS COMERÇOS DE GATA ANIMEN ALS CLIENTS A VISITAR LES TENDES

EN TEMPS DUR, COMERÇ SEGUR. ELS COMERÇOS DE GATA ANIMEN ALS CLIENTS A VISITAR LES TENDES

La prioritat pels comerciants de Gata ha segut des de el principi la seguretat i la salut dels seus veïns i clients. Per això tan l’associació Comerç de Gata com l’Ajuntament de Gata han decidit llançar esta campanya que avisa dels comerços que segueixen els protocols establerts i informa als clients de les mesures preses a cada establiment i de les que han de prendre ells mateixos.

Un adhesiu lluirà als aparadors dels establiments adherits a esta campanya que també estarà acompanyat per un cartell i un fullet informatiu pels clients. A més a través de les xarxes s’anirà informant dels canvis d’horaris dels comerços segons el canvi de fase, dels serveis a domicili o altres avantatges pels clients.

Esta campanya a l’interior dels comerços que ha estat recolzada per l’Ajuntament de Gata també compta amb el suport econòmic del mateix per a la compra de tots eixos equips i materials de protecció tant del comerciant com del client.

A este respecte també l’empresa Pons Quimicas, productors de la marca Asevi i socis de la associació han fet una donació a dita campanya valorada en 900 euros en material desinfectant.

A més l’Ajuntament per la seua part també ha posat en marxa un dispositiu de neteja i desinfecció del exterior dels comerços per tal de garantir la màxima seguretat als veïns que acudeixen als comerços.  Cada matí abans de que obriguen es ruixa davant dels comerços i també de les terrasses dels bars que estan oberts.

A més d’això també l’Ajuntament està fent repartiment de mascaretes entre els comerços de Gata per tal que siguen ells els que els donen als clients que acudeixen a les tendes sense mascareta.

Per primera vegada esta campanya conjunta entre Associació i Ajuntament també s’ha fet extensiva a tots els comerços de la localitat, es a dir, tots pondran accedir a la cartelleria i a la informació de la campanya i tots es beneficiaran de les compres conjuntes o despeses en EPIs que subvenciona l’ajuntament.

FONT: Comerç de Gata (Factoria d’Idees) i Ajuntament.

0 comentarios